Charters gezocht voor diverse routes

AW Services is altijd op zoek naar charters. Ben jij een ervaren chauffeur die niet terugdeinst voor een uitdaging? Dan ben je bij AW Services aan het juiste adres! Wij bieden charters een duidelijke overeenkomst, een nette vergoeding én ondersteuning van het hele team! Er wordt momenteel naar charters gezocht voor diverse routes in binnenland.

Lees verder voor meer informatie over onze vacatures voor eigen rijders of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

charters gezocht

Charters gezocht transport

Als jij in het bezit bent van een rijbewijs CE met code 95 dan zijn we op zoek naar jou! Er wordt per direct naar charters gezocht voor het transport van diverse goederen en meerdere routes in binnenland.

Bij AW Services werken we met zowel met vaste chauffeurs als met eigen rijders. We streven ernaar de beste service te leveren voor onze klanten, dit doen we sinds 2015. Daarnaast vinden we het enorm belangrijk dat rijders kunnen werken onder goede condities en op basis van duidelijke arbeidsvoorwaarden. In de logistieke sector kan de vraag enorm schommelen, dit betekent dat we niet altijd dezelfde hoeveelheid opdrachten hebben.

Op dit moment is er veel vraag naar professioneel vervoer en wij zorgen er samen voor dat onze klanten bediend worden. Als jij als charter rijdt en op zoek bent naar een logistiek bedrijf om mee samen te werken dan kun je direct bij ons aan de slag.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Chauffeurs met rijbewijs CE en code 95.
  • All-round charters voor binnenland
  • Gespecialiseerde en gecertificeerde eigen rijders
  • Charters met eigen voertuig

Informeer naar de mogelijkheden, neem vandaag nog contact met ons op!

Charters eigenrijders gezocht

Chauffeurs die zelfstandig werkzaam zijn zonder personeel worden ook wel ‘eigenrijders’ genoemd. Bij AW Services zijn we niet op zoek naar eigenheimers of eigenwijze rijders! We willen samenwerken met ervaren eigenrijders die dezelfde focus op kwaliteit hebben als ons vaste team dit heeft. Als je in het bezit bent van een groot rijbewijs en commercieel mag rijden dan hebben wij opdrachten voor je liggen. Als je zelf in het bezit bent van een vrachtwagen en eventueel een trailer, of bereid bent deze te huren om jouw werkzaamheden te verrichten, neem dan direct contact met ons op. Heb je wel de juiste papieren maar bezit je zelf geen voertuig? Ook dan zijn er opties die we graag met je bespreken tijdens een vrijblijvende kennismaking. Er worden per direct eigenrijders gezocht voor bestemmingen door heel Europa.

Charters eigen rijders gezocht

Als charter heb je niet alleen vrijheid maar ook verplichtingen. Niet alleen naar je opdrachtgevers toe maar ook op persoonlijk vlak. Je moet rekeningen betalen, hypotheek aflossen en ga zo maar door. Sinds onze start in 2015 is AW Services flink gegroeid. Dit komt voor een deel door tevreden klanten en goede acquisitie vanuit ons commerciële team.

Als we samenwerken met charter dan gaan we niet uit van een eenmalige opdracht maar bekijken we graag of we aan een langdurige relatie kunnen werken. Als zelfstandig chauffeur kies je voor vrijheid, je houdt uiteraard wel van wat zekerheid. Bij ons worden charters eigen rijders gezocht voor diverse opdrachtgevers waarbij we nog steeds groei zien. Dit betekent dat we chauffeurs doorgaans goed aan het werk kunnen houden. Geef zelf aan wat jij voor ogen hebt, daar houden we zeker rekening mee. Zo kunnen we samen groeien!

Charters binnenland

AW Services is werkzaam binnen Nederland. Als jij liever niet dagenlang van huis bent, of het gewoon prettiger vindt om in Nederland te rijden, dan is er plek voor jou in ons team. Er worden namelijk charters gezocht in het binnenland voor uiteenlopende soorten vervoer. We zoeken naar all-round chauffeurs en staan ook zeker open voor rijders met specialistische kennis. Denk aan koeltransport, medisch transport en andere specifieke takken binnen de logistiek. Wil jij als charter rijden in Nederland en zoek je naar een goede logistieke partner? Laat het dan weten en we plannen z.s.m. een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.