Professionals voor grondwerken gezocht

Ben jij als grondwerker een professional in Grond- weg- en waterbouw (GWW)? Dan kunnen we jouw vaardigheden en kennis goed gebruiken voor projecten door heel Nederland. We zijn namelijk op zoek naar ervaren grondwerkers en kraanmachinisten die beschikbaar zijn voor een periode van 1 tot 6 maanden. Pas jij binnen ons profiel, heb je ervaring met grondwerken en werk je graag in een prettige omgeving met leuke collega’s? Dan moet je zeker reageren op onze vacatures. Lees verder voor alle informatie over de werkzaamheden en aan welke eisen je moet voldoen.

GWW in civiele techniek: Ben jij onze nieuwe grondwerker?

Grond- weg- en waterbouw is een specifieke tak binnen de bouw. De projecten binnen GWW kunnen heel divers zijn, denk aan dijken bouwen, wegen leggen en tunnels maken. Voor een periode van 1 tot 6 maanden zijn we per direct op zoeken naar meewerkende voormannen, kraanmachinisten en grondwerkers. We stellen graafploegen samen door heel Nederland om te graven in verband met de aanleg van kabels.

Naast kennis, collegialiteit en enthousiasme zal je ook in het bezit moeten zijn van:

  • VCA
  • Eigen vervoer
  • Kraan die 1.5 tot 8 ton

Natuurlijk kan je ook reageren als je een kraanmachinist bent zonder kraan.

Behoor jij tot dit selecte gezelschap en heb je wel zin in een mooie uitdaging? Dan moet je zeker even contact opnemen en jouw CV inzenden. Wij zoeken namelijk naar grondwerker specialisten in grondwerken die goed presteren in groepsverband. Je kunt rekenen op een marktconform salaris met behoorlijk wat flexibiliteit in werkzaamheden en planning. Ben jij de persoon die we zoeken, of wil je graag nog wat meer informatie?

Neem dan direct contact op of lees verder over onze werkzaamheden en voorwaarden.

Wat verwachten we van de grondwerker?

Een grondwerker is een persoon die grond- en graafwerkzaamheden uitvoert. Dit kan met de hand plaatsvinden of met graafmachines en ander materieel.

Hoewel de werkzaamheden behoorlijk divers kunnen zijn gaat het hier specifiek over het graven van sleuven waar later kabels in gelegd worden.

Omdat er samengewerkt wordt met kraanmachinisten zal je moeten communiceren met de machinist om ervoor te zorgen dat er bijvoorbeeld geen kabels of leidingen geraakt worden.

Wat verwachten we van een kraanmachinist?

Dat een kraanmachinist nauwkeurig te werk moet gaan spreekt eigenlijk wel voor zich. Je bent ervaren in het bedienen van een kraan en bent communicatief vaardig om met collega’s de werkzaamheden af te stemmen.

Het is van belang dat je naast eigen vervoer ook over een kraan beschikt die 1.5 tot 8 ton draagvermogen heeft.

Heb je geen eigen kraan?
Natuurlijk kan je ook reageren als je een kraanmachinist bent zonder kraan.

Wat verwachten we van een meewerkende voorman?

Ben jij een machinist en ben je bereidt om een meewerkende voorman te zijn die in staat is om leiding te geven aan een graafploeg en is niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Het is een persoon die taken kan verdelen en overzicht kan houden op het grote geheel. Er zal zowel met opdrachtgevers als met werknemers gecommuniceerd worden. Je beheerst daarom niet alleen de technische expertise die bij het vak komt kijken maar ook over communicatieve vaardigheden.

Wat zijn de minimumeisen die we stellen?

  • Zowel grondwerker als kraanmachinist moeten beschikken over een VCA (lees verder voor meer informatie).
  • Je moet beschikken over eigen vervoer.
  • Je moet in het bezit zijn van een eigen kraan met een belastbaarheid van 1.5 tot 8 ton.
  • Je moet beschikbaar zijn van 1 tot 6 maanden, de inzetbaarheid wordt individueel bepaald.

Omdat we werkzaamheden uitvoeren door het hele land kunnen we in veel regio’s werk aanbieden, daarbij is het uiteraard mooi meegenomen als je binnen een groter gebied beschikbaar bent.

Als je past binnen ons team en voldoet aan de voorwaarden dan kun je minimaal rekenen op een marktconform salaris. Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur ons dan je CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is een VCA?

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit is een lijst met aandachtspunten en manieren om te werken met betrekking tot veiligheid en gezondheid. Zo kunnen werknemers in omstandigheden met verhoogd risico zoals in de bouw en grondwerken veilig en gezond hun werkzaamheden uitvoeren.

Wij vinden het belangrijk dat je veilig werkt en dat je kunt vertrouwen op de collega’s om je heen. Daarom werken we exclusief met grondwerkers, kraanmachinisten en meewerkende voormannen die beschikken over VCA. Er zijn drie soorten VCA:

  • VCA Basis / VB-VCA die volstaat voor medewerkers die moeten aantonen dat ze op een veilige en gezonde wijze werken, ook met oog op collega’s en het milieu.
  • VCA VOL / Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden is van toepassing op leidinggevenden en zelfstandig ondernemers.
  • VIL-VCU is van toepassing om intercedenten en leidinggevenden die werken voor een uitzendbureau.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

Als je tot hier bent gekomen dan heb je blijkbaar interesse om samen met ons team grondwerken uit te voeren. Denk jij een meerwaarde te bieden aan onze graafploegen en ben je bereid deze uitdaging aan te gaan? Laat dan snel iets van je horen!