Transportbedrijf AW Service

AW Transport Services is een transportbedrijf met als doel klanten in de logistiek nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn een jonge organisatie die op 1 maart 2019 officieel van start zijn gegaan. Momenteel zijn we bezig om ons dienstenaanbod flink uit te breiden, hiervoor zoeken we ervaren chauffeurs met dezelfde motivatie om kwaliteit te leveren als wij die hebben.

Ben jij een zelfstandig chauffeur die op zoek is naar werk? Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar zowel chauffeurs als voertuigen voor transport. Als je interesse hebt naar onze werkwijze en mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen via 06 100 53 989 of meld je aan via mail: info@awservices.nl

Opdrachtgevers gezocht

Tevens zijn we op zoek naar uitbreiding van opdrachtgevers, om zowel ons als Uw rendement te verbeteren, geïnteresseerd ? bel of mail ons en wij komen e.e.a. bij U toelichten.

Voor meer informatie over AW Transport Services neem dan contact met ons op of bel: 06 100 53 989

Ook opdrachtgevers die op zoek zijn naar professionele chauffeurs (met of zonder eigen voertuig) kunnen contact opnemen voor een adviesgesprek zonder verdere verplichtingen.

Code 95 opleidingen

Wij verzorgen code 95 rijopleidingen

chauffeur zzp (code 95)