ZZP vrachtwagenchauffeur worden?

En wil je eigenlijk alleen maar je vak van ZZP vrachtwagenchauffeur uitoefenen, zonder het volgende !

 • Heb je als ZZP vrachtwagenchauffeur problemen om aan genoeg opdrachtgevers te komen?
 • Heb je problemen om aan een Ter Beschikking Stelling te komen?
 • Heb je problemen om aan een model-overeenkomst te komen?
 • Heb je problemen om aan genoeg werk te komen, dat je ook nog leuk vindt?
 • Ben je dat gezeur over al die regels een beetje beu?
 • Vind je het leuk om voor meerdere bedrijven te rijden?
 • Heb je geen zin meer om altijd 5 of meer dagen verplicht te werken?
 • Vind je het vak van chauffeur nog steeds ontzettend mooi?

Op dit moment zoeken wij met spoed chauffeurs in Zuid Holland. Neem vandaag nog contact met ons op,

Neem dan contact op met AW Services en wij gaan met jou tot een oplossing komen.

 • Bij AW service kan je ook minder dan 5 dagen werken, als jij dat wilt.
 • Bij AW service staat vakmanschap hoog in het vaandel.
 • Bij AW service kan je ook terecht, wanneer je ouder dan 50 jaar bent.
 • Bij AW service doen we het samen !
 • Bij AW service halen we het beste uit onze mensen, samen met jou.
 • Bij AW service willen we het niet hebben van Kwantiteit, maar van Kwaliteit
 • AW is GEEN uitzendbureau ! wij willen niet verdienen ten koste van de chauffeur ZZP-er.
 • Wij kunnen ook Uw code 95 verzorgen
 • Wij durven ook Nee te zeggen.

AW wil het samen met jullie doen, wij hechten sterk aan normen en waarden, kan je je daarin vinden neem dan contact met ons op.

Modelovereenkomst chauffeur zzp

De modelovereenkomst die AW Service gebruikt is dé oplossing voor chauffeur ZZP-ers zonder Transportvergunning en zich toch willen verhuren als chauffeur op een vrachtwagen. Volgens de overeenkomst, zal van de Transportvergunning van AW Service gebruikt gemaakt worden. Alle wettelijke verantwoordelijkheden hiervan vallen onder AW Service en de ZZP-er, zal via deze overeenkomst een vergoeding aan AW Service moeten betalen.   Het is vanzelfsprekend dat de ZZP-er die zich verhuurt, wel verantwoordelijk is, om zich aan de Rij en Rusttijden regeling te houden en een geldige chauffeurskaart moet hebben, voorzien van  code 95.

Uitzendbureau vrachtwagenchauffeurs

Je krijgt de opdracht om de logistiek van een bedrijf te regelen, maar werknemers in dienst nemen is geen optie. Of je bent zelf een vrachtwagenchauffeur maar als ZZP-er kun je nergens aan de bak komen. Was er maar een uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs, een plek waar bedrijven en chauffeurs elkaar kunnen vinden. Bij AW services zien we ons niet als een uitzendbureau, toch vervullen we precies die intermediaire functie waar je als ondernemer naar zoekt. Op deze pagina leggen we uit hoe we meer dan een ‘uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs’ zijn.

Het probleem bij bedrijven

Zodra het idee geopperd wordt dat het tijd wordt om chauffeurs in dienst te nemen gaat er een luid alarm af op de financiële afdeling. Zei daar iemand het woord ‘werknemer’? Nee, dat brengt te veel risico’s met zich mee, huur maar een paar ZZP’ers in. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, om nog maar niet te spreken van de betrouwbaarheid. En dan komt de vraag waarom die bestelling nog niet is geleverd…

Het probleem bij vrachtwagenchauffeurs

Als chauffeur heb je eigenlijk geen trek om voor een vaste baas te werken, en wie neemt tegenwoordig nog mensen in dienst? Maar als ZZP’er wordt je niet serieus genomen, bovendien moet je zoveel zaken regelen dat de lol er snel vanaf gaat. Je moet natuurlijk wel inkomsten genereren. Hoe kom je überhaupt aan een modelovereenkomst?

AW Services is (niet) het uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Sinds 2015 werkt het team van AW services hard aan flexibele logistiek. Dit betekent dat opdrachtnemers beter kunnen plannen op basis van betrouwbare dienstverlening. Daarnaast kunnen chauffeurs hun werk uitvoeren zonder administratieve rompslomp of onzekerheid. Toch is AW Services geen uitzendbureau dat profiteert van het harde werk dat vrachtwagenchauffeurs leveren.

Als logistieke dienstverlener zorgen we ervoor dat professioneel vervoer mogelijk is zonder drempels op de weg. Denk aan een modelovereenkomst voor chauffeurs, ondersteuning bij het verkrijgen van Code 95 en bovenal zorgen we ervoor dat goederen veilig en betrouwbaar van A naar B vervoerd worden. Niet uitzenden maar oplossen dus, op basis van samenwerking en vertrouwen.

Liever uw transport uitbesteden?

AWTS kan voor u ook transport uitvoeren, wilt u meer informatie over tarieven, klik dan hier.

Code 95 opleidingen

Wij verzorgen code 95 rijopleidingen

chauffeur zzp (code 95)