Transport Online

De logistieke sector maakt een flinke groei door. Daar zijn verschillende redenen voor aan te wijzen, niet in de laatste plaats door een sterke economie en de behoefte om snel te beschikken over goederen in iedere uithoek van de wereld. In de logistiek wordt al decennia lang op ongeveer dezelfde wijze gewerkt en gecommuniceerd. Gaan we in dit digitale tijdperk transport online regelen, of houden we het bij een telefoontje of een gesprek op kantoor? In deze blog bekijken we de digitale transitie van beide kanten.

Welke rol speelt AW Services in de digitale transitie? Neem contact op voor meer informatie over onze innovatieve dienstverlening.

Hoe werkt transport online?

Via internet kun je van alles regelen én via vele kanalen zoals mail, WhatsApp of Facebook. Met moderne smartphones ben je overal en altijd bereikbaar. Dit biedt uiteraard voordelen voor de logistieke sector, met deze communicatiemiddelen wordt tijd en afstand overbrugd. De organisatie moet hier wel op ingesteld zijn. Wanneer berichten niet vlot worden beantwoord en mails in de spam folder belanden, wordt de dienstverlening onberekenbaar wat de communicatie zeker niet ten goede komt. Het is daarom van belang bij transport online enkele kanalen te kiezen en daar ook volledig op in te zetten. Denk aan een website met een speciale pagina voor klanten die beveiligd is met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kun je informatie delen op een veilige en gecontroleerde wijze.

Is er nog plaats voor persoonlijke communicatie?

Jazeker. Hoe nuttig transport online ook kan zijn, er zal altijd behoefte zijn aan persoonlijke interactie. Een mail levert niet direct een antwoord op, een telefoontje naar een planner wel. En af en toe wil je gewoon even de koppen bij elkaar kunnen steken om ideeën uit te wisselen. AW Services is een moderne onderneming met een innovatieve dienstverlening, daar hoort een eigentijdse invulling van transport online ook zeker bij. Toch zullen we niet vergeten dat mensen altijd op de eerste plaats blijven staan.

Meer informatie ontvangen over onze dienstverlening?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.