transportbedrijf westland

Transportbedrijf Westland AW Services

AWS  en AWTS staat garant voor logistiek in een notendop. Wij hebben de oplossing voor jouw logistieke probleem. Zoekt je mensen om jouw vrachtwagens te bemannen, voor 1 daagse of meerdaagse ritten. AW service, transportbedrijf Westland, heeft de oplossing.

Zoekt je een vrachtwagen om een direct probleem op te lossen, of voor wellicht een langere periode, wij hebben de oplossing voor nationale of internationale transporten te verrichten.

Chauffeurs van transportbedrijven Westland

Is een chauffeur plotseling ziek en kan een zending daardoor vertraging oplopen? Wij staan direct voor je klaar. Wij denken niet in problemen, maar in gezamenlijke oplossingen.

Vanuit onze jarenlange ervaring met de nodige kennis en niet alleen in de logistiek, ook in diverse andere branches zorgen wij niet alleen voor oplossingen voor onze opdrachtgevers, maar helpen met het gehele proces.

AW Service en AWT, transportbedrijf Westland

Wij zijn in het bezit van alle juiste vergunningen.

Ben jij chauffeur?

Wij zijn continue op zoek naar chauffeurs die in het bezit zijn van een CE rijbewijs. Wil je één dag of 6 dagen rijden, overdag of ‘s-nachts? Nationaal of internationaal? Als zelfstandige of via de Payroll? Ons motto is nog steeds, bij ons bepaal je zelf.

JIJ bepaalt.

Wij opereren in de grillige transportmarkt, waarbij wij de oplossing moeten verzorgen voor onze opdrachtgevers. Spreekt ons motto jou aan en durf jij het aan met ons, dan ben jij die persoon die ons team kan versterken.

Wil je meer weten? Bekijk onze website of plan een afspraak in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.